Αναρτήθηκε από: ioanninablog | Οκτώβριος 16, 2010

Η δημοσκόπηση της V-PRC: Φίλιππας Φίλιος 45,6 Νίκος Γκόντας 40,2


Στο site της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» (www.enotitapoliton.gr) αναρτήθηκε η δημοσκόπηση της εταιρείας V-PRC, η οποία διενεργήθηκε στο Δήμο Ιωαννιτών. Η δημοσκόπηση έγινε από τις 6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, σε δείγμα 600 ατόμων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Φίλιππας Φίλιος προηγείται σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά έναντι του Νίκου Γκόντα, ενώ στην πρόθεση ψήφου που είναι και το πιο επίμαχο στοιχείο το προβάδισμα είναι κάτι παραπάνω από σαφές.
http://www.epiruspost.gr

Έτσι την πρώτη Κυριακή ο Φίλιππας Φίλιος συγκεντρώνει ποσοστό 45,6%, ο Νίκος Γκόντας συγκεντρώνει ποσοστό 40,2%.

Ο Δημήτρης Τασούλας που στηρίζεται από το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 7%, ο Χρήστος Μαντάς 4,2, ο Στέφανος Σκοπούλης 2,2 και άλλος 0,9.

Η δημοσκόπηση εξετάζει και το σενάριο του δεύτερου γύρου, όπου εκεί η υπεροχή του Φίλιππα Φίλιου είναι μεγάλη. Συγκεντρώνει το ποσοστό του 56,2% έναντι του 43,8 που παίρνει ο Νίκος Γκόντας.

Πέραν των στοιχείων αυτών, η δημοσκόπηση παρουσιάζει και άλλα ενδιαφέροντα ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως είναι ο βαθμός ικανοποίησης των κατοίκων από τις σημερινές δημοτικές αρχές, η άποψή τους για τις δημοτικές εκλογές, ενώ εξετάζει και κρίσιμες παραμέτρους των υποψηφίων δημάρχων, όπως ποιόν εμπιστεύονται οι πολίτες, ποιος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στα προβλήματα του νέου δήμου, ποιος μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά. Σε όλα τα ερωτήματα υπερέχει ο Φίλιππας Φίλιος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: